Perfekta första ponnyn

Den senaste tiden har det vimmlat med tankar i mitt huvud. Tänker på tiden med Ronda, tiden vi har framför oss, försäljning osv. Och oavsett om Ronda säljs om ett år eller 5 år, om vi hoppar  LA nivå eller är kvar där vi är nu, så är Ronda den bästa tänkbara första ponnyn enligt mig. Helt sjukt vad roligt vi har haft och hur jäkla mycket jag har lärt mig. Första gången jag red Ronda var i Januari 2010. Det är snart tre år sedan. Utan Ronda tror jag inte att jag uppskattat ridning som jag gör idag och jag hade defenitivt inte lärt mig så mycket som jag har.

Ronda är en helt underbar ponny. Hon är så otroligt snäll. Även om de flesta inte hör snäll som första ordet när de tänker på Ronda. Men hon är otroligt snäll. Hon försöker sällan med något dumt. Hon är rolig att rida varje dag. Hon har sin lilla charm på alla möjliga sätt och vis. Jag vet inte hur mycket jag har suttit och skrattat uppe på hennes rygg. Hon är okomplicerad i all hantering, sko, duscha, lasta osv. På mälarkliniken sa de anställda även att det var sällan de hanterade så snälla hästar som Rådis. Hon har aldrig gjort illa mig, inte bitit mig en enda gång eller sparkat mig. Visst, hon kan försöka se farlig ut ibland men hon vill väl. Hon har ett gott hjärta. När jag ser henne så känns det som någon skrynklar ihop mitt hjärta. Hon är en sån otroligt otroligt vacker häst och sån klok häst. Jag skulle kunna sitta och tala gott om Ronda och berätta hur underbar hon är hur länge som helst.

Ronda kommer alltid vara den finaste ponnyn för mig. Det finns ingen som hon och det kommer aldrig finnas. Det finns bara en Ronda. Det finns ingen underbarare.
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Elin

Ni är så himla fina ihop, och som ni har utvecklats!:D

2012-12-28 @ 11:31:34
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Bella Pettersson.

wow säger jag bara! :D

http://vbgryttare.blogg.se/2012/december/fragestund.html#comment
ställ några frågor! redan ställt en fråga? ställ mer!

2012-12-28 @ 13:01:25
URL: http://vbgryttare.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Tycker det är kul att kolla på din matchning, den har ändrats lite... Haha

2012-12-28 @ 23:47:14
URL: http://fjuarna.blogg.se
Postat av: Jennifer

Åh,så fina ni är! :)
Man ser att ni verkligen har utvecklats tillsammans!

2012-12-29 @ 13:11:48
URL: http://zaally.blogg.se

Lämna en kommentar? :) :

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0