Finaste hälsar ❤


http://alexandraneu.blogg.se

Här är min egna blogg som jag kommer uppdatera litegrand när jag får lust på. Finns film från hoppträningen i söndags t.ex. :)
 
http://alexandraneu.blogg.se 
http://alexandraneu.blogg.se
 

Rubrik

Hejhej! Tänkte bara säga att eftersom Sara tar en längre bloggpaus och min uppdatering här suger så tänkte jag uppdatera min egna blogg när jag har lust istället. För känns inte så kul att blogga här själv och sen bloggar jag ju knappt endå (och det är för att jag aldrig blir frisk.)
 
Min blogg är just nu lösenordskyddad, men jag ska byta header och sen så låser jag upp den. Länkar den här då för er som vill läsa den.
 
Fina fina Dinnie idag ♥
 

Sometimes you gotta fall before you fly

Don’t wake me up if I’m sleeping this life away
Tell me that I’ll never be good enough
Sometimes it hurts to think it could really be that way
It won’t be that way
Livet är ett helvetet nu. Ronda är halt igen. Skolan är tung. Kvällarna är värst. Går runt med ångest hela tiden över grejer som jag inte tänker nämna här. Allt kommer ändras inom kort.
Jag vill inte.
 

Jag kommer ta en längre bloggpaus, vi får se när jag kommer tillbaka.

Önskar jag kunde göra något

Idag går alla mina tankar till Kristin. Världen är så himla orättvis, inte rättvis någonstans. Det finns ingen jag har hoppats så mycket och hållit mina tummar och tår så hårt för.
Ingen förtjänar något sånt här, men allra minst du. Som du kämpat och du är så jävla stark. Du är verkligen, verkligen inte värd det här, inte på långa vägar. Jag önskar verkligen jag kunde göra något, för kunde jag skulle jag. finafina och bästa du ♥
 
Massor av styrkekramar och tankar till dig, ♥♥
 

Gnäggbelline

Asrolig bild. Påminde mig om Rådis ❤


Fyra bilder från hoppträningen förra veckan

Foto: Nathalie
 

Straight to DVD

15 bast idag!
Min fina vän Amanda får priset för bästa presenten men hästlängder det här året. Fick All Time Low's DVD från 2009. Jag hade råkat nämnt filmen förut och Amanda, som inte är helt insatt i min musik men är världens bästa, kom ihåg det och klickade hem den åt mig. Underbar va?

Bästa jag någonsin har sett iaf! Hur goa människor som helst, vill typ gift mig med alla. Har sett den två hela gånger nu och vart lika fangirl båda gångerna. Haha.. Tänker tvinga Amanda kolla på den med mig också eftersom vi ska se All Time Low LIVE i sommar, WOOPWOOP!!!
 

Helt ointressant inlägg för de flesta av er. Men jag var tvungen att dela med mig av mina feels.

I don't mean to be a bother but have you seen this girl

Mitt hjärta ♥

RSS 2.0