Mys

Underbart väder och glader pålle, kan det bli mycket bättre än såhär?


All because of you


Lite ovisade bilder i brist på annat




Min fina

 

Fin polle

 
Red barbacka i ridhuset idag. Gick sjukt bra faktiskt! Igår hade vi en riktig dålig uteritt, antingen så sprang hon eller så lyssnade hon inte framåt alls. Men idag var hon sjukt fin! Josse var med också, så bilder kommer senare.
 

Med döskalle på rumpan är hon både sötast och tuffast

 
Dressyrträningen idag var otroligt nyttig och lärorik. Ronda var ganska motsträvlig och seg i början men mot slutet, vilken skillnad det var! Det var mycket flyttning, ställning och behålla formen. Från den här träningen tar jag med mig många tips och bra övningar. Jag längtar verkligen till nästa träning!

Jag är så lyckligt lottad att jag har en ponny som Ronda. Hon är så rolig att rida och hålla på med. Passar mig som handen i handsken och jag blir så glad av henne.
Jag har verkligen hittat rätt ♥

120221

Glada och nöjda tjejer efter första dressyrträningen på länge!


Where were you when everything was falling apart?


Hoppelihoppa

Idag fick Dinnie hoppa lite igen. Inte så högt eller mycket, men det var superkul endå! Sofie var jättesnäll och hängde med och byggde lite och höjde/ändrade hindrena.
Något som jag måste träna på är att rida på vanliga enkelhinder, blev helt konstigt idag. Jag såg inga bra lägen, visst det var inte speciellt högt men endå, så antingen red jag på frammåt för mycket eller så glömde jag skänkla. Men Dinnie kändes fin i alla fall!
 
 
fina fina ♥
 

I'm your obsession

 
Sjukt fin film Josse klippt ihop! Har kollat på den flera gånger, Dinnie är så fin.
 

Åker till fjällen

Snart bär det av till dalarna och jag kunde ärligt inte vara mer opepp. Riktig tråkig dotter är jag ja.. Har iaf fixat 7 filmer som jag kan ligga och kolla på uppe i stugan + så har jag ju alla vänner säsonger, så jag kan nog underhålla mig själv
 
Lisa kommer rida Ronda under tiden. Ronda var riktigt grinig igår men jag hoppas att hon kommer vara snäll. Lämnade av ett kilo godis åt henne igår och hon blir ju en riktigt mjukis när godiset kommer fram. Vägen till hästens hjärta är genom magen you know ;)
 
Lisa och Rådan pussas på Åby :*
 

Haha, gud vilket ovärt inlägg. Jaja, nu vet ni ju iaf vad jag tar vägen eftersom jag inte kommer uppdatera något. Inte för jag har uppdaterat så flitit på senaste tiden men men.

Hur är det med Ronda?

Det var ett tag sen vi var på mälarkliniken. Jag har inte skrivit om det här tidigare av lite olika skäl. Först var det lite blandade känslor sen har jag bara inte haft lust. Som ni kan gissa så måste det ha gått hyffsat bra eftersom Ronda fortfarande rids och vi ska snart börja träna igen. Ja - det gick bra. Ronda var frisk, möjligtvis stel i både vänster fram och bak, men frisk för nuläget.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hon är frisk och kry just nu vilket jag är otroligt lättad och glad över. Hur det blir i framtiden får vi se. Men just nu fokuserar vi i nuet och har kul tillsammans. Min fina ponny och jag ♥
 
 

Film från dagens ridpass

Red till ridhuset med Klara idag. Red fram först, försökte bara hitta en lugn takt. Gick väldigt bra tycker jag! Hon var väldigt lugn, men lyssnade framförallt väldigt bra både fram och tillbaka. Red runt lite, men höll mig mest på en volt. Vänstervarvet var ju som sagt ganska jobbigt igår, men idag var det bättre igen.
Sen ställde Sofie upp ett sockerbitshinder och då blev Dinnie mycket glad, haha! Pluppade över det två gånger i båda varven och sen en gång i varje varv när vi lagt upp det. Hon hoppade helt okomplicerat och blev inte så okontaktbar som hon kan bli vid hinder ibland så det var väldigt skönt. Roligt var det! :D
 
Slängde bara ihop filmen lite snabbt så glömde (hehe) musik, lite tråkigt men här har ni en liten kort film i alla fall!
 
 
 
 
Filmade gjorde Sofie, tack :*
 

Är hos Sofie!

Hejhej! NU sitter jag hos Sofie och kollar på det okända. Vi kissar typ på oss, det är ju fett läskigt!

Idag fick Dinnie komma ut på en kort uteritt, red lite i alla gångarter och hon var pigg och glad. Lite dryg i vänstersidan men det blev bättre efter ett tag. Imorgon tänkte jag rida till ridhuset och ställa upp ett litet sockerbitshinder och skutta över några gånger. Har vi tur har jag en liten film att visa sen. Vi får se!

Nu taggar jag och Sofie utedag imorgon!! iiiiinte...



//Alex

Fler härliga snöbilder!


Idag har varit en bra dag!

Gick upp vid 7 imorse och drog iväg till stallet, där red jag ut på Habbe (en häst i stallet). I början var han ganska seg och lite loj, men efter ett tag kom han igång och då blev han superhärlig! Red ut i ca 40 min i snön/på en väg. Gick i alla fall väldigt bra och det var superkul!
Dinnie fick vila idag :)
 
Sen åkte jag och min bror till hans kompis, där var jag med hans kompis lillasyster i deras stall och sen gick jag med när hon red. Hon och hennes ponny är så otroligt gulliga och duktiga! Var där i några timmar och sen när jag kom hem däckade jag i sängen med datorn. Och nu tänker jag alldeles strax gå ner och lägga mig, (haha) är så sjukt trött!
 

Hoppfilm

En kort film på några språng från när vi hoppade i fredags. Hon är himla okomplicerad och känslig att rida nu. Så otroligt kul att hon tycker det är kul att skutta. I slutet vart hon lite trött och mör, men hoppade lika bra ändå. Haha, har upptäckt mig själv med att kolla ner på Ronda över hindret och typ lett för jag tycker hon är så duktig. Liksom wtf? Kolla upp din drummel!
 

Nothing like us

Blogg.se förstör kvaliteten och de ser fett pixliga ut... Men det är finare på datorn! Foto: Josäfin ofc.
 
 
 

Pigg ponny!

 
 
Foto: Josse
De fina bilderna kommer imorgon!
 
 

#HEJJAGHARINGETLIVOCHINGETATTBLOGGAOM


Lite bok+tvserie snack

  • Jag är så sjukt beroende av bokserien Soul screamers. Till och med bättre än Vampire Academy! Haha, jag kunde inte ens vänta att beställa böckerna så jag laddade ner de online och har läst 3:e-5:e boken på datorn...
     
  • Jag är en misslyckad tv-serie stalker just nu kan jag säga. Har missat typ sex Revenge avsnitt, två 90210, nått How I met your mother avnitt och sen har jag inte kollat de sista minuterna av senaste Pretty little liars avsnittet. Fyfy.
  • OM TRE DAGAR KOMMER TREDJE BOKEN UR VAMPIRE ACADEMYS UPPFÖLJARE UT. Slutet i andra var ju heart breaking ♥
  • Jag insåg precis att jag inte har något liv eftersom jag sitter och är seriös med det här.
 

This song saved my life

 

Bästa fanvideon på länge

Grym fanvideo, fick mig att längta till nästa avsnitt + bli lite rädd.
Innehåller eventuella spoilers från senaste avsnittet. 
Just nu känns allt i PLL helt fucked up. Alla är A, Spencer is out of control och Allison verkar inte vara död. Eller nått sånt. I boken är Allison "A" så vi får se om tv-serien kör samma spår.. ;)

Lyckat ridpasset

Idag tog jag tummen ur arslet och red ett hårt dressyrpass, det var länge sedan! Hon vart så himla fin efter mycket jobb i traven. Hon var med på noterna hela tiden och var riktigt positiv!
Belönades gjorde hon med massa klappar och godis! ❤

Ronda tigger godis, sötnosen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2589035/images/2013/pic_511283b2ddf2b30e28eff181.jpg" class="image">


Nu håller vi tummar och tår!

Omg, gjorde nyss en grej som jag inte visste om jag skulle våga göra. Det där kan göra så en dröm går i uppfyllelse! #hoppashoppashoppas
 
 
Har inget att göra med någon häst eller så kan jag berätta, hade inte tänkte släppa Dinnie än! ;)
Ni får en liiiten bild från Putte i parken i somras!
 

Fredags hoppspecialen

Jag saknar enormt att rida i hoppspecialen på fredagar. Jag ångrar dock inte en sekund att jag böt till att hoppa för Louise. Men min grupp var allt för underbar. Vi hade minnesvärda gräddkrig efter att ha tjockat i oss kladdkaka, vi var väldigt bra på att ramla av så det vart mycket kladdkaka. Andra gruppen som plågade oss och sa att det var våran tur att bygga bana hela tiden. Vi alla var bra kompisar och vi hade riktigt roligt tillsammans. Dock med tiden slutade några och nya började osv, sen böt de flesta av oss till en senare hoppspecial. Nu tror jag att det är knappt någon av oss kvar som hoppar på fredagar. 
 
Första hoppträningen

Även om jag trivs bra med de jag hopptränar tillsammans med nu så saknar jag lite av den där sociala biten på fredagar. Till exempel när vi alla åkte skolbussen och satt i klubbis tillsammans hela dagen. Bara såna där smågrejer som att samåka med Minna och Cissi hem saknar jag.
 

Crazy horse

Har haft en ganska jobbigt helg, men nyss fick jag ett jättegulligt mms och sen överraskade Dinnie mig tidigare idag med att vara överdundermegapigg haha. Så nu känns det faktiskt lite bättre!
 
Dinnie var väldigt gullig idag när vi skrittade ut, hon har mycket överskottsenergi så idag var hon megapigg! Studsade omkring och sen sparkade hon bakut helt plötsligt, haha? Glad var hon iaf!
 
 
// Alex
 
 
 

8 april 2012

 
Bland de finaste bilderna jag har på oss två. Blir glad varje gång jag ser dem.
Fotograf Alexandra Neu
 

Tre datum att se fram emot

1 juni, stilterräng Enköpings Fältrittklubb
 
15 juni, fälttävlan Nynäshamn Ridklubb

17 augusti, fälttävlan Baståsen Ridklubb
 
 

Hoppning 1/2

Igår så fick Ronda hoppa lite hinder. Hon tyckte det superskojigt och det var så obeskrivligt roligt att rida ska ni veta. Hon är så trevlig och lätt i ridningen! Det var första gången på tre månader som vi hoppade (bortsett från sockerbitshinder). På tisdag ska vi faktiskt hoppträna vilket ska bli jättekul! Snart ska dressyrträningarna dra igång och licenserna ska beställas också. Gissa om jag är taggad?
 
 
 
 

Helt jäkla överlycklig!

JAG SKA SE JUSTIN DEN 24 APRIL. OMG. HAHA ÄR SÅ SJUKT GLAD!
 
Jag har liksom inte fattat att det faktiskt kommer hända. Åhhhhhhhhhhhh
 
 

RSS 2.0