Nyhet säkerhetsväst

Har ni sett den här lite annorlunda säkerhetsvästen förut?


Västen kostar 2195, alltså billigare än racesafe västarna. Tror ni att den kommer bli lika populär som racesafe västarna är?

Såhär beskrivs västen på chevals hemsida.

Säkerhetsväst Balios 3 från Dainese

Supersmidig säkerhetsväst från italienska Dainese, som framställer skyddsutrustning till motorcykelförare och skidåkare. Västen formar sig lätt över din kropp och är otroligt smidig.

Innovativ säkerhetsväst för ridsport, som kännetecknas av en sexkantig konstruktion som garanterar maximal effektivitet i fråga om täckning och rörlighet (6 sidor, rörlighet genom axlar 30 °, 90 ° och 150 °).
Arrangemanget av hexagoner i sammansatta figurer gör utformningen av ett skyddande system som erbjuder rörlighet och maximalt skydd där det behövs.

Det material som används, Crash Sug, är en speciell vattenavvisande viskoelastisk nitrilgummi, som kan garantera bästa skydd, komfort och andningsförmåga på gränsvärderna.

Plagget avslutas med ett bekvämt elastiskt system som tillåter västen att anslutas till byxorna, så att västen sitter kvar i rätt läge under hela ridpasset.

Kommentarer
Postat av: Sabina Borenius- ronda.blogg.se- Häst & Träningsblogg

Sv: Åh det vore superkul! :D Jag säger till när jag vet vilken dag jag åker upp till Säva, blir troligen om någon vecka eller så :) Tack Sara!

2012-05-16 @ 12:45:29
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dainese finns även hos www.clydescorner.se och vi säljer dessutom även till herrar. :)

2013-09-02 @ 10:06:54

Lämna en kommentar? :) :

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0